Termòmetre Lingüístic I Marc d'Ensenyament de Llengües Vives

VERS UNA ESCOLA PLURILINGÜE -Presentació del TL-MElvives als SSTT de Girona

VERS UNA ESCOLA PLURILINGÜE

 El plurilingüisme a l’Europa romànica

    PROGRAMA DE RECERCA PER A LA INNOVACIÓ EDUCATIVA

Presentació del Termòmetre Lingüístic en el Marc d’Ensenyament de les Llengües Vives

Sin título

I el Marc d’Ensenyament de Llengües Vives

Dia: 30 de novembre de 2016

Hora: de 10:00h a 12:00h 

Lloc: Centre cívic Ter.

Carrer de Can Sunyer, Girona

  ORGANITZA

566_LogoSCPVermell-851

departamentlogo         Serveis Territorials de Girona

 Serà  una sessió informativa adreçada als equips directius i als responsables dels projectes lingüístics de centre.  Es presentarà el programa i s’oferirà informació sobre les jornades formatives adreçades a mestres i direccions, previstes per al segon trimestre del present curs.

 

 

EL MARC d’Ensenyament de Llengües Vives és un Marc de referència fonamentat per a l’elaboració d’un projecte d’ensenyament plurilingüe a les escoles de llengua catalana, obert a les llengües romàniques amb l’anglès com a llengua transnacional.

Diapositiva3

Per al desenvolupament d’aquest marc referencial es compta amb un Termòmetre lingüístic, una prova de diagnòstic pedagògic de la competència lingüística per a infants de 5 anys concebuda, dissenyada i creada per la Societat Catalana de Pedagogia amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament i amb el mecenatge del Grup Promotor Santillana i el suport de la Fundació Lluís Carulla.

Diapositiva2

DESCARREGUEU-VOS EL PROGRAMA CLICANT AQUÍ

 Inscriviu-vos a través d’aquest aplicatiu

Col·labora en formació: