Termòmetre Lingüístic I Marc d'Ensenyament de Llengües Vives

VERS UNA ESCOLA PLURILINGÜE – presentació del TL-MELvives als SE CRP del Vallès Occidental I

VERS UNA ESCOLA PLURILINGÜE

 El plurilingüisme a l’Europa romànica

   PROGRAMA DE RECERCA PER A LA INNOVACIÓ EDUCATIVA

Presentació del Termòmetre Lingüístic en el Marc d’Ensenyament de les Llengües Vives

Sin título

 I el Marc d’Ensenyament de Llengües Vives

Dia: 17 de novembre de 2016

Hora: de 9:00h a 11:00h

Lloc:  Casal Pere Quart de Sabadell. Rambla 69 de Sabadell

          ORGANITZA

566_LogoSCPVermell-851

Captura de pantalla 2016-10-13 a las 10.00.59

 Serà  una sessió informativa adreçada als equips directius.  Es presentarà el programa i s’oferirà informació sobre les jornades formatives adreçades a mestres i direccions, previstes per al segon trimestre del present curs escolar.

EL MARC d’Ensenyament de Llengües Vives és un Marc de referència fonamentat per a l’elaboració d’un projecte d’ensenyament plurilingüe a les escoles de llengua catalana, obert a les llengües romàniques amb l’anglès com a llengua transnacional.

Diapositiva3

Per al desenvolupament d’aquest marc referencial es compta amb un Termòmetre lingüístic, una prova de diagnòstic pedagògic de la competència lingüística per a infants de 5 anys concebuda, dissenyada i creada per la Societat Catalana de Pedagogia amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament i amb el mecenatge del Grup Promotor Santillana i el suport de la Fundació Lluís Carulla.

Diapositiva2

DESCARREGUEU-VOS LA DESCRIPCIÓ I EL PROGRAMA DE LA SESSIÓ INFORMATIVA CLICANT AQUÍ

Us podeu inscriure a través d’aquest aplicatiu d’inscripció

Aplicatiu d’inscripció

Col·labora en formació: